Speelgoed

Kromsnavel-vrienden heeft veel veilige en leuke speeltjes voor uw vogel. Kromsnavels zijn heel intelligente dieren en daarom is het heel belangrijk dat ze gestimuleerd worden. Met name met foerageerspeelgoed en verschillende materialen. We hebben papier, leer, hout, rvs, palm, acrylic en nog veel meer. We hebben samen met het kromsnavel-vrienden-test-team gekeken naar de leukste en meest veilige speeltjes om mee te spelen. Als ons team niet het niet leuk vind dan komt die niet op de site.

Waar moet je op letten bij speelgoed?

  • Kijk of de afmetingen juist zijn voor uw vogel zodat ze nergens vast in kunnen zitten.
  • Kijk bij foerageerspeelgoed of het niet te zwaar is zodat de vogel niet gefrustreerd word als het niet lukt.
  • Kijk hoe uw vogel met speelgoed speelt en als het kapot gaat het niet gevaarlijk is. Zoals lange kale draden, kleine openingen, bellen of haken.

Vogels zijn echte slopers dit is natuurlijk gedrag en dit moet dan ook bevordert worden. Elke vogel houdt van andere materialen dus leer uw vogel kennen.  Wij kunnen geen garantie geven op het slopen van speelgoed. Kromsnavel-vrienden biedt ook veel zelf maak onderdelen uit, in deze categorie kan u verschillende onderdelen kopen en er zo achter komen wat uw vogel leuk vind om mee te spelen.

Voor vragen kan u ons altijd mailen of via facebook benaderen.

Speelgoed

Er zijn 71 producten.

Item 1-12 van 71 in totaal item(s)

Actieve filters